Teckna inte första bolånet bara bra, teckna det bättre

Första bolånet

Dags för första bolånet och ett nytt kapitel i ditt liv? Att skapa sitt eget hem är något av det största vi gör. Då tar vi penseln i handen med ett vitt papper framför oss och skapar utifrån förmåga. Förmåga, som tid och pengar är ingenting som bör störa den kreativa processen utan snarare ligga som en tydlig grund till arbetet. Därför finns vi här för dig. På Bättre Bolån får du en översiktsbild om hur räntebilden för bolån ser ut år 2021, så att allt du behöver göra är att peka. Sen är det bara sätta igång! 

Låt första bolånet bli bättre än “bra”

Det kan vara svårt att veta hur man ska tänka när det kommer till första bolånet. Ofta är man ganska ny och oerfaren till marknaden, men också väldigt mån om att inte falla i någon banks ‘fälla’. Därför väljer många att inte ta hjälp, eller fråga vänner på rekommendationer av bra bolån istället. “Bra” är inte bra nog för oss, vi vill att du ska hitta bättre! Som förstagångsköpare av bostad är det självklart extra viktigt att ta ett kliv tillbaka och analysera flera långivare. På Bästa Bolån vill vi att du ska kunna fråga om hjälp och ta reda på fakta utan att oroa dig för om informationen är vinklad.

Genom att vara en så kallad oberoende jämförelsesajt för bolån, kan vi välja att titta på helhetsbilden på lånemarknaden. Genom vårt verktyg kan du jämföra bolån enkelt. Vårt mål är att hjälpa dig skapa dig en uppfattning som kan hjälpa dig att hitta rätt lån för din situation. När det i framtiden är dags att sälja din bostad vill du såklart känna att du gjort en så bra affär som möjligt på ditt lån. Så varför nöja sig med bra, när man kan få bättre?

Första bolånet

Inte bara ränta

Storbankerna har länge tjänat stora pengar på bolån, men med många nya aktörer på marknaden och större konkurrens öppnas fler dörrar för dig som låntagare att “casha in” det bästa lånet. Men det finns mer att tänka på vid första bolånet än bara bolåneränta! Återbetalningstid och amorteringskrav är av stor vikt för en långivarens trovärdighet, men även bankernas bolagsstruktur. Genom att granska bankernas ägare och partnerskap samt kundnöjdhet. Att sammanställa data från recensioner och omdömen på diverse sajter online samt ränta, återbetalningstid och amorteringskrav för bolån är en omständig heltidssyssla som vi gör åt dig! Så varför slösa tid, när du kan göra något bättre?

Se till att ha en rabatt

Ingen ska betala normalpris på bolånet. Just när det kommer till första bolånet är det många som inte vågar förhandla. Det få vet om är att det ibland kan vara så enkelt som att ringa banken och fråga om de kan matcha en konkurrents erbjudande. Sällan är det någon förhandling alls. Kan de inte möta det bättre erbjudandet, väljs dem bort. Det är det som är vitsen med bättre bolån, finns det ett bättre erbjudande så kan du aldrig förlora. Det vet storbankerna om. Eftersom de inte vill ge bort ännu fler bolånekunder till billigare och mer attraktiva aktörer går de ofta en till mötes med ett bättre erbjudande. Läs mer om hur du säkrar din rabatt. Låt aldrig långivaren sätta slutpriset på ditt bolån, ett bra pris kan alltid bli bättre. 

Vi jobbar för ingen annan än dig, konstnären. Vi hjälper dig att teckna det bästa bolånet, så att du kan fokusera på att teckna ditt drömhem. Bättre Bolån, ‘bättre’ helt enkelt.