Bolån

Handelsbanken bolån

Har du äntligen hittat ditt drömboende och letar nu efter bolån? Att köpa bostad är för de flesta den största

Läs mer

bästa banken för bolån

Bästa banken för bolån

Det är viktigt att veta vilken bank som är den bästa banken för låneansökningar eftersom att investera i en bostad är något av de största sakerna en människa kan göra i sitt liv.

Läs mer

Amorteringsfritt_Bolån

Amorteringsfritt Bolån

När du amorterar betalar du av skulden på ditt bolån. Amorteringen betalas tillsammans med räntan, det vill säga varje månad

Läs mer

bolån-rörlig-ränta

Rörlig ränta Bolån

En rörlig ränta innebär i korthet att räntan på ditt bolån kan komma att öka eller minska. Denna ökning eller minskning ligger i relation till marknaden.

Läs mer

Listräntor

När du tar ut ett lån så måste du normalt sätt betala en ränta. Men vad är listräntor egentligen? När du vänder dig till en bank för att ta ett bolån erbjuds du en viss ränta, denna ränta är ofta den så kallade listräntan.

Läs mer

svea ekonomi lån

Svea Ekonomi lån

I den här artikeln tar vi en närmare titt på den välkända låneförmedlaren Svea ekonomi och hur de står sig när det kommer till bolån.

Läs mer

Borgo bolån

Borgo bolån

Borgo är än idag en hyfsat ny spelare inom bolån och har som målsättning att kunna bidra till en positiv förändring på marknaden, med fokus på det digitala.

Läs mer

Amorteringskrav-bolån

Amorteringskrav bolån

I samband med att du får ditt lån beviljat finns det en del krav och skyldigheter att ha koll på. En av dem är att betala tillbaka skulden på lånet och därmed följa de amorteringskrav som gäller för ditt bolån.

Läs mer

Jämför bolån corona

Jämför bolån & hitta rätt trots lågkonjuktur & corona-pandemi

Evenemang ställs in. Resor förbjuds. Större tillställningar får inte längre äga rum. Covid-19, mer känt som Corona-viruset, har givit den globala ekonomin en ordentlig törn. Har du planer att ansöka om bolån? Låt inte kriserna stoppa dina drömmar. Jämför och hitta rätt bolån även under lågkonjuktur och ekonomisk oro.

Läs mer